Summit Academy Independence Campus

Skip to main content
Mobile Menu
We are accepting registration applications for grades 6, 7, and 8 for the 2018-2019 school year.

Bell Schedules

7th/8th Grade B Day (T, Th)
Description / Period Start Time End Time Length
6th 8:20 AM 9:30 AM 70 min
7th 9:37 AM 10:43 AM 66 min
8th 10:50 AM 11:50 AM 60 min
1st Lunch 11:50 AM 12:15 PM 25 min
1st Advisory (have 2nd lunch) 11:57 AM 12:17 PM 20 min
2nd Lunch 12:17 PM 12:42 PM 25 min
2nd Advisory (have 1st lunch) 12:22 PM 12:42 PM 20 min
2nd Lunch 12:17 PM 12:42 PM 25 min
9th 12:49 PM 1:49 PM 60 min
10th 1:56 PM 3:05 PM 69 min
7th/8th Grade A Day (M/W) & Friday Friday B days will follow the A day bell schedule.
Description / Period Start Time End Time Length
1st 8:20 AM 9:30 AM 70 min
2nd 9:38 AM 10:48 AM 70 min
1st Lunch 10:48 AM 11:15 AM 27 min
3rd 10:56 AM 12:25 PM 89 min
2nd Lunch 12:00 PM 12:25 PM 25 min
4th 12:33 PM 1:43 PM 70 min
5th 1:51 PM 3:05 PM 74 min